Vivi Mindedal fik et mesterskud i kassen, da bunden røg af tønden og dagens første kattekonge blev fundet.
Tøndeslagning i Vangede Bygade,Tegneren og maleren Poul Reinhard udstiller malerier i Café Caféen i februar og marts 2018.
Poul Reinhard har bl.a. fundet motiverne omkring Gentofte Sø og det er mest de store søfugle, der har fundet vej til canvasen.
Der er fernisering i Café Cafeen, lørdag den 3. februar kl. 14.00-16.00.


Gang er efter sigende den bedste form for motion et menneske kan få. Og følges man med andre kan turen endda byde på hyggelig sammenvær.
-
Og man behøver ikke investere i træningstøj, det tøj man har er velegnet - dog tilpasset vejrliget.
-
I Vangede er der en velfungerende gå-gruppe, der i samarbejde med forebyggelsesafdelingen på Tranehaven, afholder gåture om lørdagen.
-
Man mødes lørdag formiddag kl. 11.00 ved Café Caféen, Vangede Bygade 45 og tager en gåtur på ca. en time rundt i nærområdet. Man bestemmer selv tempoet. Turen slutter med en hyggestund i Café Caféen.
-
Det er Kirsten Hamann, der er tovholder for Vangedes Venners gåture.
• Hun kan kontaktes på: vvgaatur@gmail.com
-
• Læs mere om Vangedes Venners gåture her: http://vvgaatur.blogspot.dk/
-
Foto: Gå-gruppen gør et lille stop på Sansehøjen, netop som solen brød igennem.


Det er med meget stor sorg, at vi har modtaget besked om at Bendt Knudsen døde mandag aften den 8. januar.
-
Bendt har gennem mange år bidraget med artikler og oplysninger til Vangede Avis. Bendt blev gennem årene til en meget personlig ven af os, og vi har nydt mange timer sammen både i hans lejlighed på Nybrovej og når han traskede helt ned til os på kontoret - de sidste år med sin rollator. Der er også rigtig mange Vangedeborger, der har nydt at få en hyggelig og tit sjov snak med Bendt på hans daglige ture rundt i Vangede.
-
Bendt nød at kunne komme rundt med sin rollator og tog også mange ture rundt i Nymosen. Når vi spurgte om han nu havde sin telefon med, hvis han nu fik brug for hjælp, så svarede Bendt det behøvede han ikke, for skulle han falde om i Vangede var der altid en Vangedeborger der var parat til at hjælpe.
-
Bendt var en af de rigtige Vangededrenge født i 1930 og opvokset med lossepladsen, batterifabrikken, grusgraven og dermed været med i en periode hvor Vangede virkelig har forandret sig. Bendt, hvis far var kirketjener ved den gamle kirke, er født i det gamle stråtækket hus på Vangede Bygade, som idag huser Charlotteklubben. Vi mødte tit Bendt når han sad oppe på toppen af bakken, kiggede ned på huset og tænkte tilbage til sine drengeår.
-
For nogle år siden havde vi nogle udflugter til det gamle vandtårn på Ræveskovvej, og da vi fortale Bendt om det, glødede det i hans øjne, mens han sagde, at det ville han gerne opleve, men hvordan skulle han klare det med rollatoren. Men det gik med lidt fælles hjælp og sikke skøn tur vi havde.
-
Bendt blev vildt overrasket over, at han derfra kunne se hele hans dejlige Vangede og vi andre fik en masse fortællinger om det han kunne genkende. Bendt var et rigtig godt leksikon, som vi tit har brugt og han var altid villig til at hjælpe. Her i november, da vi var igang med Vangede Avis' vinterudgave, havde vi igen noget vi lige skulle spørge Bendt om, så vi ringede, men desværre kunne hans datter fortælle at Bendt var indlagt og at han havde det rigtigt skidt.
-
Så vi har tænkt meget på Bendt og famlien her henover julen og ventede og håbede at de ville ringe og fortælle at Bendt kunne få besøg, det gik desværre anderledes da Anette ringede tirdag og fortalte om Bendts død.

Bendt har jævnlig sagt, at han syntes det var sørgeligt, at han efterhånden havde mistet mange af sine venner og bekendte i Vangede og han synes, at det var hårdt at gå til de mange begravelser.
-
Nu er det så vores tur til at følge Bendt på vej og det sker ved bisættelse i Vangede Kirke fredag den 19. januar kl. 12.30.
-
Foto: Bendt som vi husker ham

Med venlig hilsen
Vangede Avis


Generalforsamling 2018 ifølge vedtægterne.
Program følger.

Vedtægter for Vangedes Venner
Se fotos fra generalforsamling 2017

SLUTForeningens generalforsamling blev en af de mere muntre af slagsen og viste samtidig samlet fodslag mellem venner.
Fredag d. 26. april 2017 kl. 19.00 i Café Caféen
Uformel referat fra generalforsamlingen
Se fotos fra generalforsamlingen


Flere artikler

Til toppen